Een iPhone 5 simlockvrij kopen

Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun iPhone simlock vrij te kopen. Dat is vooral interessant wanneer het toestel (zoals meestal het geval is) eerst uitkomt in andere delen van de wereld en ze daar vaak ook nog eens een stuk goedkoper zijn dan bij ons.

Wanneer u er voor kiest om een iPhone 5 in een ander land te kopen zult u echter willen dat het toestel simlock vrij gemaakt wordt. Gebeurt dit niet, dan bent u in principe verplicht om te bellen via een provider in het land waar u de iPhone 5 heeft aangekocht. Vaak wordt er overigens gekozen voor eenĀ Sim Only Abonnement onbeperkt internet om geen extra internet in te hoeven kopen bij uw nieuwe telefoon. Het spreekt voor zich dat dit erg duur is waardoor iedereen zijn iPhone 5 of simlock vrij zal willen kopen of in ieder geval zal willen kunnen maken.

Is het mogelijk om een iPhone 5 simlock vrij te kopen?

iphone kopenDe inleiding zal misschien doen vermoeden dat het niet zo eenvoudig is om een iPhone 5 simlock vrij te kopen, maar niets is minder waar. Heel wat aanbieders van dergelijke toestellen kiezen er zeer bewust voor om hun klanten wel de mogelijkheid aan te bieden om een simlock vrije iPhone 5 bij hun aan te kopen. Het is eventueel wel mogelijk dat hiervoor een extra kostprijs in rekening wordt gebracht. Wees er zeker van dat u dit navraagt alvorens uw iPhone 5 simlock vrij aan te kopen.

Kies zelf de provider voor uw iPhone 5

mobiele telefoonZoals u waarschijnlijk reeds heeft begrepen is de belangrijkste reden om uw iPhone 5 simlock vrij te maken natuurlijk het feit dat u dan de mogelijkheid heeft om zelf te beslissen van welke provider u gebruik maakt. Dit is interessant wanneer u denkt dat de mogelijkheid bestaat dat u later over zult schakelen op een andere provider. Wanneer u dan beschikt over een iPhone 5 die werd uitgegeven door bijvoorbeeld Vodafone zult u bij de overstap naar bijvoorbeeld KPN genoodzaakt zijn om uw toestel simlock vrij te maken. Doet u dit niet, dan kunt u geen gebruik maken van de mogelijkheden die KPN u te bieden heeft. Een iPhone 5 simlock vrij kopen is dus zeker en vast interessant.